Cautare

13428 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (3.87 secunde)
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. Inca un tanar este in moarte clinica la spital. ... Un preot, sotia lui si fiul lor si-au pierdut viata in urma accidentului, in Plopeni.
Un accident s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua. ... Accidentul s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Prefectul de Constanta a fost implicat intr-un accident pe A2. ... Capota s-a deschis in timpul mersului. ... Masina a intrat in derapaj, dar prezenta de spirit a soferului a fost foarte buna si a evitat orice accident.
Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, intr-un accident pe DN1 Cinci persoane au murit, iar trei au fost ranite grav, duminica dupa-amiaza, intr-un accident care a avut locpe DN1, in localitatea Stejeris, judetul Cluj, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens, traficul in zona fiind blocat.
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a intrat azi noapte, in jurul orei 1:00, in parcarea Combinatului Doljchim si a avariat trei autoturisme ale agentilor de paza, apoi a parasit locul accidentului.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Odihneasca-se in pace! xxx Reproduc in continuare un articol publicat de HotNews.ro :
CFR inca analizeaza daca sa ofere internet gratuit pentru calatori Accesarea gratuita a internetului wireless prin hotspot-uri WiFi este un fenomen care ia amploare in tara: de la cafenele si locuri publice la metrou si in autocare.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
Ministrul interimar al Finantelor, Gheorghe Pogea, a precizat ca proiectul de lege a bugetului pe 2010 va fi trimis in Parlament dupa instalarea noului Guvern si a dat asigurari ca pana la sfarsitul anului statul a facut rost de bani pentru a plati salariile si pensiile.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
O mica bucata din felia UE de care poate beneficia Craiova prin Programul Operational Regional va fi consumata pentru realizarea unui sistem destept de fluidizare a traficului rutier pe artera principala a orasului: Calea Bucuresti - bulevardul Nicolae Titulescu - Calea Severinului.
A facut insa mult mai mult in materie de fast. ... Cu "Fetite dulci din Bucuresti" rasunand din boxele instalate pe pasaj si insotite de aplauzele primarului general si ale publicului, tinerele imbracate in politiste, asistente medicale, cameriste sau in costume militare au inaugurat noul pasaj.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... Solicitam conducatorilor auto sa circule cu atentie si sa respecte semnificatia indicatoarelor montate temporar in zonele mentionate.
google-analytics.com